Търговски марки и права

Търговски марки и права

Цялото съдържание на сайта, проектиране, текст, графики, изображения, емблеми, бутони, икони, интерфейси, аудио и видео клипове, както и подбор и условия за това, са изключителна собственост на www.bonivitoshop.com или на съответните доставчици на съдържание, и са защитени от международните и местни закони за авторско право. Софтуера, използван в този сайт е собственост на www.bonivitoshop.com или съответните доставчици на софтуер и такъв софтуер е защитен от международните и местни закони за авторско право.

Правила за поверителност 

www.bonivitoshop.com защитава информацията предоставена от  клиента по начин и условия публикувани  на този сайт. Условията за  защита на личните данни и сигурност, могат да  се изменят периодично с цел подобряване на защитата.

Козметични продукти - общи условия

www.bonivitoshop.com продава продукти само на официалния  вносител на марката Dr.Belter Cosmetic . Използването и избора  на козметика изисква от потребителя грижа  да се увери и изпълни всички указания и предупреждения от страна на производителя . Клиентът приема, че е наясно с възможността, някой продукти  да предизвикат  алергични или други реакции и с настоящото е  предупреден за това. 

www.bonivitoshop.com се опитва  да предоставя на всички клиенти пълна информащия за съответния продукт, но  не е производител на продуктите и затова тя не носи отговорност за реакцията  или неуспеха на даден продукт, който не отговаря на вашите изисквания. Съветваме клиентите  да четат и стриктно спазват инструкциите и предупрежденията на  етикета и листовките в опаковките. 

www.bonivitoshop.com не претендира и не отговаря за пълно информиране за всички известни алергии, или кожни специални здравни условия, или други особени обстоятелства, които биха могли да бъдат от значение за при  предоставянето на такива информация. Тъй като www.bonivitoshop.comне е производител на продуктите,  не поема никаква отговорност за това  продуктите, които продава да не отговарят на специфичните нужди на потребителя на продукта или за всички загуби, щети или вреди, причинени от такива продукти.При предоставяне на информация за продуктите на своите клиенти, www.bonivitoshop.com разчита отчасти на описания на продукти, предоставени от вносителя. Ако смятате, че всяка информация не е точна, моля пишете ни. 

Ограничения на отговорността

www.bonivitoshop.com в никакъв случай не носи отговорност за преки, косвени, специални, наказателни  и случайни вреди или щети в размер, който надвишава сумата платена от клиента за съответният продукт.Поръчки и условия за доставка  

Получаването на имейл за потвърждение или телефонно обаждане от www.bonivitoshop.com към вас представлява приемане на поръчка от наша страна и потвърждаване на офертата за продажба. Преди приемане на поръчката  www.bonivitoshop.com не е задължен да я изпълни. www.bonivitoshop.com си запазва правото, без предварително уведомяване,  да  ограничи количеството продукти в поръчка с цел избягване на последваща препродажба. 

www.bonivitoshop.com може да изиска допълнителна  информация за клиента преди приемане на поръчката.

Неполучаването на имейл или телефонно обаждане от страна на клиента след приемането на поръчката от www.bonivitoshop.com се приема за негово съгласие да закупи поръчаният продукт на съответната цена, както  и с  цената, условията и времето за доставка. Отказ на поръчка се смята за валиден когато е направен в рамките на 3 часа след телефонното обаждане, а за поръчки с експресна доставка в рамките на 1 /един/ час след потвърждаване на поръчката. 

Поведение в онлайн среда

Всяко поведение на човек, който в www.bonivitoshop.com ограничава или възпрепятства всяко друго лице да използва www.bonivitoshop.com е забранено. Клиентът се съгласява да използва Сайта само за законни цели и в съответствие с тази забрана. Клиентът се съгласява, че няма да публикува  на сайта всякакви незаконни, вредни, заплашителни, обидни, дразнещи, обидни, вулгарни, неприлични, полово дискриминиращи, скверни, омразни, расови, етнически материали от всякакъв вид, което би представлявало престъпление по дейсващото в Република България законодателство. 

www.bonivitoshop.com може без предупреждение  да подведе под  наказателна отговорност или  да прекрати достъпа на такива клиенти до Сайта. За всяко поведение, което www.bonivitoshop.com по свое усмотрение, вярва че е в нарушение на приложимото право или на настоящото споразумение, или е вредно за интересите на друг потребител, на трета страна, търговец, спонсор, доставчик на услуги,www.bonivitoshop.com може да уведомява компетентните власти.

Външни сайтове и обвързване

www.bonivitoshop.com може да съдържа връзки към други сайтове в Интернет, които са собственост или се оперират от трети страни доставчици и други трети страни ( "Външни сайтове").www.bonivitoshop.com не носи отговорност за съдържанието им. Можете да се свържете с администратора на сайта или уебмастъра, ако имате някакви притеснения по отношение на такива връзки или съдържанието на такива външни сайтове. 

Бюлетини и рекламни имейли

Ние предлагаме безплатни бюлетини и рекламни е-мейли като услуга на нашите клиенти. Ние ще ви изпратим бюлетини и електронна поща, които периодично се изброяват актуалните промоции и сделки.

Използването на сайта www.bonivitoshop.com представлява по същество приемане на това споразумение в този му вид. Ако не сте съгласни с настоящото споразумение, моля напуснете сайта www.bonivitoshop.com

Най-продавани продукти