Доставка и плащане

За поръчки по телефон: 0882200253

Срок за доставка: между 1 и 3 работни дни, спрямо натовареноста на куриерската компания Спиди.
Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България.

При поръчки над 100 лв доставката е за наша сметка !

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. При приемане на пратката се заплаща стойността на
поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 13.00 часа. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Поръчка:
За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:
– Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата
– Указване на адрес за доставка
– Указване на мобилен или стационарен телефон
– Начин на разплащане (към настоящия момент се приема разплащане с наложен платеж
– Потвърждение се изпраща по е-мейл само на регистрираните клиенти.

Начин на доставка:
Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма SPEEDY:

– ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

– ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.
С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за
покупки, вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе – моля не използвайте магазина.
Ако имате допълнителни въпроси, или нужда от консултация, моля свържете се с нас на
посочените координати:
 
Е-mail: info@kozmetikatati.com

Телефон: 0882 200 253

ВАЖНО !
Отваряйте пратките в присъствието на куриер.
В  противен  случай счупени или  повредени  пратки,  остават  за  ваша  сметка!